Sleeve bedankjes

Sleeve bedankjes

BEDANKJE MET MERCI CHOCOLADE
Een nieuwe uitvoering en uitstraling. Deze 100 grams verpakking bevat maar liefst 4 plakken Merci chocolade. En de keus uit 3 heerlijke smaken. Met een bedrukte sleeve is dit een zeer betaalbaar presentje om te geven. Ook te voorzien van een VVV cadeaukaart met een waarde van 5 tot 250 euro. Wij verzorgen de gehele afhandeling, van ontwerp tot aflevering. Bekijk de video voor een indruk van deze verpakking. 

  • Leverbaar vanaf 10 stuks
  • Met of zonder VVV cadeaukaart
  • Melkchocolade, amandel-hazelnoot of coffee & cream

ENKELE PRIJZEN OP EEN RIJ:
25 stuks € 3,04
100 stuks € 2,74
250 stuks € 2,70
Andere aantallen op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten

Online bestellen? Klik hier!

MAATWERK

Maatwerk is een kwestie van overleg. Merci chocolade bedankjes kunnen wij op veel manieren verpakken en verzenden. In een bedrukte envelop, in een luchtkussen-envelop of in een (bedrukt) verzenddoosje, zijn een aantal van de opties. Een creatief idee? Wij zorgen voor een passende oplossing! Daag ons uit, elke vraag kunnen wij beantwoorden.

Meer over maatwerk

VERZENDOPTIES

De Merci chocolade wordt via pakketpost van PostNL of DHL verzonden. Zomer's houden wij de buitentemperatuur goed in de gaten. Grotere partijen kunnen op een pallet worden afgeleverd mits dit mogelijk is. Wij zetten alles op alles om de Merci bedankjes op tijd en goed bij u af te leveren of direct naar de geadresseerde toe te zenden. Heeft u wensen of het afleveren, laat het ons weten.

Meer over verzendopties

VOORBEELDEN

Sleeve bedankjes voorbeeld
Sleeve bedankjes voorbeeld
Sleeve bedankjes voorbeeld
Sleeve bedankjes voorbeeld

OFFERTE AANVRAGEN

 
 
 
 
 
 
 

Controleer uw gegevens. U ontvangt binnen 4 uur een passende offerte.