250 grams Merci Chocolade met kaart

250 grams Merci Chocolade met kaart

GEWAARDEERD BEDANKJE
Bedank met een glimlach. Deze versie is een voordelige optie om de ontvanger een complete doos 250 grs Merci cadeau te geven. Met uw eigen kaart en boodschap een prima communicatiemiddel. Maar ook op veel manieren te combineren. Wij kunnen deze 250 grs inpakken in een (bedrukte) verzendverpakking, voorzien van een brief. Of geadresseerd per stuk voor u verzenden. Of zelfs inpakken met uw eigen cadeaupapier. Heeft u een nog niet genoemde optie, kijk eens bij maatwerk of vraag ons naar de mogelijkheden.

  • Leverbaar vanaf 10 stuks
  • Veel verzend- en verpakopties
  • Wordt altijd in dank afgenomen
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

ENKELE PRIJZEN OP EEN RIJ:
25 stuks € 5,02
100 stuks € 4,52
250 stuks € 4,01
Andere aantallen op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW

Online bestellen? Klik hier!

MAATWERK

Maatwerk is een kwestie van overleg. Merci chocolade bedankjes kunnen wij op veel manieren verpakken en verzenden. In een bedrukte envelop, in een luchtkussen-envelop of in een (bedrukt) verzenddoosje, zijn een aantal van de opties. Een creatief idee? Wij zorgen voor een passende oplossing! Daag ons uit, elke vraag kunnen wij beantwoorden.

Meer over maatwerk

VERZENDOPTIES

Het versturen van de Merci chocolade gebeurt met pakketpost via PostNL of DHL. Zomer's houden wij de buitentemperatuur goed in de gaten. Grotere partijen kunnen op een pallet worden afgeleverd mits dit mogelijk is. Wij zetten alles op alles om de Merci bedankjes op tijd en goed bij u af te leveren of direct naar de geadresseerde toe te zenden.

Meer over verzendopties

VOORBEELDEN

250 grams Merci Chocolade met kaart voorbeeld
250 grams Merci Chocolade met kaart voorbeeld
250 grams Merci Chocolade met kaart voorbeeld
250 grams Merci Chocolade met kaart voorbeeld

OFFERTE AANVRAGEN

 
 
 
 
 
 
 

Controleer uw gegevens. U ontvangt binnen 4 uur een passende offerte.