Minibox 5 bedankjes

Minibox 5 bedankjes

PERSOONLIJK BEDANKJE
Deze 5 Merci chocolade's geven voldoende waarde aan dit leuke bedankje. De ontvanger zal het dankbaar in ontvangst nemen en de boodschap zeker lezen! De buitenzijde wordt bedrukt met uw eigen foto's, tekst of ontwerp. Standaard leveren wij een witte inlay, maar de inlay is ook te bedrukken met extra informatie. Dat geeft deze box nog meer attentiewaarde. Bekijk de video voor een indruk van deze verpakking. 

  • Al vanaf 10 stuks
  • Met 5 Merci chocolaatjes
  • Optioneel met een VVV cadeaukaart
  • Ontvangen met een glimlach

ENKELE PRIJZEN OP EEN RIJ:
25 stuks € 3,39
100 stuks € 2,41
250 stuks € 2,16
Andere aantallen op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten

Online bestellen? Klik hier!

MAATWERK

Merci bedankjes voorzien van een gepersonaliseerde brief? Verpakt in een bedrukte envelop of verzendverpakking? Een VVV cadeaukaart toegevoegd? Een relatie of medewerker op zijn of haar verjaardag verrassen? Met onze jarenlange ervaring in het combineren van smakelijke bedankjes met druk- en printwerk mogen wij onszelf ervaren noemen op dit gebied. Andere wensen, wij zorgen voor een passende oplossing.

Meer over maatwerk

VERZENDOPTIES

123Bedankt verstuurt de bedankjes met Merci chocolade via PostNL of DHL. Maar het kan ook zijn dat u ze wilt afhalen. In de zomer is het verzenden afhankelijk van de buitentemperaturen. Grotere partijen kunnen naar wens op een pallet worden afgeleverd. Wij zetten alles op alles om de Merci bedankjes op tijd en goed bij u af te leveren. Wij bieden ook de mogelijkheid om per stuk naar verschillende adres te sturen. U levert ons een excel-bestand aan en wij verzorgen de verzending.

Meer over verzendopties

VOORBEELDEN

Minibox 5 bedankjes voorbeeld
Minibox 5 bedankjes voorbeeld
Minibox 5 bedankjes voorbeeld
Minibox 5 bedankjes voorbeeld

OFFERTE AANVRAGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Controleer uw gegevens. U ontvangt binnen 4 uur een passende offerte.