Luxe Etui bedankjes

Luxe Etui bedankjes

PROFESSIONEEL BEDANKJE
NIEUW met VVV cadeaukaart: Het luxe omslag, voorzien van mat laminaat is een stevige verpakking voor om de Merci chocolade. Met veel ruimte voor uw communicatie aan zowel de binnen- als buitenzijde van de verpakking. U wilt uw boodschap duidelijk overbrengen, een waardevol geschenk geven, een glimlach op het gezicht toveren, aandacht voor uw bedrijf krijgen en toch binnen uw budget blijven? Dan is deze optie voor u! Bekijk hier de video voor een indruk van deze verpakking.

  • Leverbaar vanaf 25 stuks
  • Merci en VVV cadeaukaart gecombineerd
  • Geheel in uw huisstijl
  • Professionele uitstraling

ENKELE PRIJZEN OP EEN RIJ:
25 stuks € 6,96
100 stuks € 5,61
250 stuks € 5,19
Andere aantallen op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten

Online bestellen? Klik hier!

MAATWERK

Merci bedankje voorzien van een gepersonaliseerde brief? Verpakt in een bedrukte envelop of verzendverpakking? Eén dag voor de verjaardag van een medewerker versturen? Voorzien van stickers met een unieke actiecode? Wij zijn sterk in maatwerk en het personaliseren van bedankjes. Met onze jarenlange ervaring in het combineren van smakelijke bedankjes met druk- en printwerk mogen wij onszelf kenners noemen op dit gebied. Een creatief idee? Wij zorgen voor een passende oplossing.

Meer over maatwerk

VERZENDOPTIES

Het versturen van de Merci chocolade gebeurt met pakketpost via PostNL of DHL. In de zomer is het het verzenden afhankelijk van de buitentemperaturen, dat geven wij ruimschoots aan. Grotere partijen kunnen op een pallet worden afgeleverd. Wij zetten alles op alles om de Merci bedankjes op tijd en goed bij u af te leveren. Wij bieden ook de mogelijkheid om per stuk naar verschillende adres te sturen. U levert ons een excel-bestand aan en wij verzorgen de verzending.

Meer over verzendopties

VOORBEELDEN

Luxe Etui bedankjes voorbeeld
Luxe Etui bedankjes voorbeeld
Luxe Etui bedankjes voorbeeld
Luxe Etui bedankjes voorbeeld

OFFERTE AANVRAGEN

 
 
 
 
 
 
 

Controleer uw gegevens. U ontvangt binnen 4 uur een passende offerte.