Bedankjes bruiloft met chocolade? Minibox 3!

Bruiloft bedankjes met chocolade

Dit leuke bedankje met chocolade is een erg aantrekkelijk en betaalbaar bedankje. Er zijn veel mogelijkheden om deze bedankjes in te zetten. Wij hebben de budget bedankjes bedacht voor een aantal bekende geef-momenten.

Bedankje voor bruiloft of huwelijk

De kosten voor een bruiloft of huwelijk kunnen aardig oplopen. En dan blijft er meestal nog maar weinig geld over voor een leuk bedankje. Daar hebben wij met ons bruiloft bedankje, de Minibox 3, een aardige oplossing op gevonden. Een kaartje met slechts 1 Merci is wat lastig geven aan 2 personen. Je geeft een stel dus al snel 2x hetzelfde bedankkaartje. Dus daarmee zijn de kosten ook verdubbeld. Je begrijpt dat het geven van een bedankje best iets is om even over na te denken. Met de Minibox 3 heb je een leuk bruiloft bedankje dat je per stel kan geven. Dat scheelt alweer de helft! Plus dat je daarbij ook een bedankje van waarde geeft. En niet 1 chocolaatje, maar 3!. Het bedankje met chocolade is goed te bedrukken aan twee kanten. Maak het bedankje compleet met een foto's van jullie 2, een leuke tekst of kreet en je favoriete kleur. Wil je een strak bedankje of een vrolijk bedankje, alles kan. In elke stijl is het zelf te ontwerpen. Kom je daar niet uit, dan kan onze dtp afdeling je helpen om een leuk passend bedankje te ontwerpen. Heb je een ontwerp of half idee, kom er maar mee! Wij gaan de leukste bedankjes voor je maken!

merci-chocolade-bedankje-minibox-02

Give away voor de beurs

Deze leuke Minibox 3 met 3 Merci chocolaatjes, behoren altijd bij de producten die wel worden aangenomen. Want een doosje met uw informatie hoeft alleen maar zijn 'schat' weer te geven en hij wordt direct aangepakt. En daar is het u nu net om te doen. De give away voor de beurs is een attentie die aan de voor- en achterzijde is te bedrukken met uw boodschap.

Wilt u nog meer vertellen of nog extra opvallen, dan ik het mogelijk om nog een los kaartje in deze give away toe te voegen. Die komt dan direct naar buiten als u het doosje met Merci chocolade openschuift. Denk daarbij aan een kortingsbon of andere actie. De give away is betaalbaar, chocolade wordt altijd op prijs gesteld, en heeft erg veel ruimte voor een boodschap. Grotere oplages zijn altijd voordeliger, zodat de prijs per stuk nog aantrekkelijker wordt. Een give away zonder toegevoegde waarde zal minder op prijs worden gesteld. Terwijl de inhoud wordt genuttigd, bekijkt men de opdruk. En dat gebeurt meestal op een ander tijdstip dan op de beurs. De give away met Merci chocolade is de voordelige brenger van uw boodschap.

merci-chocolade-bedankje-minibox-05

Goede attentie voor relaties

Met een beperkt budget kan je toch leuke attenties maken. Een aardig idee is om deze attentie in te zetten om bijvoorbeeld een nieuwe dienst of product aan te bieden. De voorzijde gebruik je voor je nieuwe dienst of product en de achterzijde kan je bedrijfsnaam en adres opzetten, of een leuke actie. Deze attentie met 3 Merci chocolaatjes hebben veel meer ruimte dan een visitekaartje, bieden meer mogelijkheden en zijn behalve een aardige attentie ook nog eens een hebben dingetje. Mensen nemen het graag mee, het is chocolade, en dat lusten de meeste mensen. Het voordeel van deze attentie, is de verrassing die bij het open ontstaat. De Minibox heeft een bepaald gewicht en daardoor maakt deze attentie ook nieuwsgierig. Wat zal er in deze attentie zitten?

Snel openschuiven en je ziet direct een glimlach op de gezichten. Een attentie die net even wat meer opvalt. Daardoor komt je boodschap ook beter onder de aandacht.

De Minibox 3 is breed inzetbaar. Van bruiloft bedankje tot attentie voor relaties. Met een eigen opdruk wordt elk doosje uniek.

Zelf een Minibox 3 bestellen? Klik hier!