Give away voor winkelend publiek

Voor DUO Optiek in Den Haag maakte wij give aways. Voor deze give aways gebruikte wij de Minibox 3; de uitschuifbare doosje met 3 heerlijke Merci chocolaatjes. Deze Minibox give aways zijn ook goed in te zetten als bedankjes voor klanten of prospects. En dat maakt deze give aways multi inzetbaar.

Give away met 3 Merci chocolaatjes

Wij zijn gek op de Minibox 3 doosjes en vooral door de heerlijk Merci chocolade. Wij hebben deze doosjes in het begin van 2018 ontwikkelt en wij kwamen al snel tot de conclusie dat de doosjes multi inzetbaar zijn. En niet alleen wij. We zien dat de originele give aways in de smaak vallen bij allerlei soorten bedrijven en particulieren. Deze doosjes zijn niet alleen inzetbaar als give away, maar ook als goodiebag vuller of bedankjes.

Wij zijn al dol op deze doosjes, maar laat ik je eerst inhoudelijk wat meer over deze give aways vertellen.

Minibox met Merci chocolade

De Minibox 3 doosjes zijn uitschuifbare doosje met 3 (of 5 bij de Minibox 5) Merci chocolaatjes. De buitenzijde wordt zowel aan de voor- als achterzijde bedrukt. En de doosjes worden gevuld met 3 wisselende Merci chocolaatjes. Naar wens kan de binnenzijde (de inlays) ook worden bedrukt. Standaard leveren wij de Minibox met een witte binnenzijde.

De Minibox hebben een compact formaat waardoor deze als give away ingezet kan worden, maar ook heel goed combineert met andere geschenken. Combineer de Minibox bijvoorbeeld met een VVV Cadeaukaart of stop ze in een goodie bag na een evenement. Lekker voor de terugreis. Wil je de ontvanger nog eens terug zien? Voorzie de doosjes dan van een leuke actie of unieke kortingscode.

Give aways met chocolade

De give aways bestaan uit twee delen; de buitenzijde en de inlay. De buitenzijde is een hoes die volledig de inlay bedekt. Deze hoes is rondom te bedrukken met je eigen opdruk. De binnenzijde, de inlay, zit aan de binnenkant van het doosje en hierin zitten de Merci chocolaatjes.


De Merci chocolade is altijd een mix van verschillende smaken zoals melk, mokka-room, amandel-hazelnoot, hazelnoot-praliné, marsepein, pure chocolade, pure chocolademousse en melk-praliné. Deze smaken worden willekeurig in de Minibox give aways geplaatst, waardoor elke doosje een verrassing is. Bovendien zit er hierdoor altijd een smaak in die de ontvanger lekker zal vinden.

Eerste indruk

De verpakking heeft een professionele uitstraling en kan naar wens worden bedrukt met een geheel eigen opdruk. De give aways schuiven gemakkelijk in en uit en bevatten 3 (37,5 gram) of 5 (62,5 gram) Merci chocolaatjes. Met één schuivende beweging komen alle drie de chocolaatjes tevoorschijn. De verpakking is gemakkelijk weer te sluiten waardoor de give aways een bewaargehalte krijgen.

DUO Optiek in Den Haag

DUO Optiek koos deze give away om uit te delen tijdens de Braderie in de Fahrenheitstraat in Den Haag. De buitenzijde van deze give aways zijn gedrukt in de huisstijl kleur blauw en voorzien van vrolijke brilletjes. De tekst ‘LOOKING GOOD’ spreekt aan en achterop is gekozen voor het logo en de contactgegevens.

Give aways inzetten

Wil je ook deze originele give aways inzetten op jou braderie, evenement of voor in de goodiebag? Kijk dan voor meer informatie bij de Minibox 3. Daar vind je alle informatie en een prijsindicatie. Heb je speciale wensen of vragen? Neem dan contact op via het formulier onder aan deze pagina. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan op 070 - 4041428.

De Minibox give aways hebben een levertijd van 4-7 werkdagen. Dit is een indicatie en kan in overleg worden aangepast.


Wil je op de hoogte blijven van deze en andere give aways, goodiebag-vullers, bedankjes en meer? Volg ons dan via Facebook of Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.