Goodiebag bedankje voor ondernemers

Voor een ondernemers-bijeenkomst van de vkgo werd er gezocht naar een leuke goodiebag vuller. Een smakelijk attentie voor onderweg. Na het vergelijken van enkele online aanbieders van bedankjes viel hun oog op de Minibox 3, bedankjes met Merci chocolade.

Minibox 3

Met de Minibox 3 bedankjes hadden zij voldoende ruimte om de uitstraling van het event op de buitenzijde van het bedankje te bedrukken. En met 3 lekkere Merci chocolaatjes aan de binnenzijde is het een attente verrassing. De vkgo heeft ervoor gekozen om ook de binnenzijde van het doosje te bedrukken, dit is optioneel, om op die manier het logo van de vereniging extra onder de aandacht te brengen.

Vkgo – vereniging kleine grafische ondernemers

De vkgo is een ondernemersvereniging voor de kleine grafische ondernemers. Allemaal ondernemers die weg zijn van papier. En dan is zo’n uitschuifbaar bedankje (van papier) natuurlijk een goede binnenkomer. Of in dit geval een leuke thuiskomer. Een stukje inspiratie voor creatieve ondernemers.

Goodiebag bedankjes

Bent u ook opzoek naar bedankjes voor uw goodiebag? Of bedankjes voor uw volgende evenement? Dan zijn de Minibox 3 bedankjes met Merci chocolade een passende attentie. De uitschuifbare doosjes zijn voor- en achterop te bedrukken. En optioneel is ook de binnen inlay te bedrukken.

Bedrukte inlay

In het voorbeeld is het logo van de vereniging op de inlay geplaatst. Dit is een mooie plaats om uw logo duidelijk in beeld te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om de hele inlay te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor uw huisstijl kleur om het bedankje helemaal te laten aansluiten. Of een quote, een vrolijke slogan of knipoog voor de ontvanger. Vraag ons naar de mogelijkheden.