Bij 123Bedankt versturen wij de Merci chocolade in een neutrale verpakking. De bedankjes kunnen als pakket of per stuk naar verschillende adressen in Nederland of België worden verzonden.

PER STUK: Zowel de 250 als de 400 grams Merci chocolade past door de brievenbus. Wanneer u een Excel-document aanlevert kunnen wij uw pakketten voorzien van adresetiketten. De kosten van verzending per stuk kan variëren door aantal, gewicht en gewenste aankomsttijd. Maak uw wensen kenbaar in het offerteformulier.

AFHALEN: Het is mogelijk om uw Merci chocolade bestelling, in overleg, af te halen bij onze vestiging in Den Haag.

PAKKETPOST: Wanneer u de bedankjes als een pakket op 1 adres in Nederland of België wilt ontvangen, verzenden wij de Merci chocolade via de pakketservice van PostNL. U ontvangt van ons een Track & Trace-code waarmee u uw pakket kunt volgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de exacte verzendkosten te laten berekenen.

SPOED: Bij 123Bedankt is spoed onze ‘middle name’. Heeft u de Merci chocolade snel nodig? Wij kunnen snel leveren en rekenen hier geen extra kosten voor. Selecteer ‘spoed, spoed, spoed’ in het offerteformulier en binnen 4 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte met de scherpste levertijd.

BIJ WARM WEER: Chocolade kan zo lekker smelten. Helaas kan dit bij warm weer ook het geval zijn. Wij raden het daarom af om de Merci chocolade bij temperaturen boven de 22 graden te verzenden. Gelukkig hebben wij voor dit soort situaties prima oplossingen zodat u niet zonder bedankjes komt te zitten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

merci