Op zoek naar maatwerk? Wij leveren een breed scala aan Merci chocolade uitvoeringen. Toch kan het gebeuren dat uw idee niet in de standaard voorbeelden voorkomt. En dán bent u bij ons aan het juiste adres. Want niet standaard, betekent natuurlijk niet dat wij het niet kunnen bedenken, maken en leveren. Daag ons maar uit, wij hebben oplossingen genoeg in huis. Samen met u maken wij het leukste, mooiste en meest effectieve maatwerk.

Wij kunnen uw Merci chocolade speciaal inpakken, op een bepaald moment versturen (bijvoorbeeld op verjaardagen), voorzien van extra zaken als kaarten of brieven, bedrukken met goud- of zilverfolie en .... Maatwerk is oneindig. Samen komen wij daar zeker uit.

Benieuwd wat Maatwerk voor u kan betekenen, vul vrijblijvend het offerteformulier in en maak uw wensen kenbaar.

 

Maatwerk met een VVV cadeaukaart?
Een cadeaukaart bestaat meestal uit een envelop. Dat geeft niet direct een gevoel van een presentje. Deze cadeaukaarten kunnen prima in de verschillende Merci chocolades worden toegevoegd. Zeker de luxe Etui leent zich daar goed voor. Uw geschenk krijgt een grotere meerwaarde, voegt nog wat extra's toe aan uw gulle gift en maakt de ontvanger dubbel blij.

Maatwerk oplossing voor 'n postale mailing
Wilt u een mailing gaan versturen en een hoge respons creëren, overweeg dan eens een DM actie met Merci. Het is duurder dan een e-mailing, duurder dan een folder met de post, maar de respons is 30%. En dat weten wij uit eigen ondervinding! Hoe Merci chocolade is in te zetten in een DM actie, daarover willen wij u graag informeren. Wij kunnen samen met u een paar varianten op een rij zetten en natuurlijk een proef mailing uitproberen. Onze creatieve afdelingen zit voor u klaar. Neem contact met ons op via 070-4041428 of stuur ons een e-mail.

merci