123Bedankt maakt geven persoonlijk. Voor de zakelijke markt zijn deze (gepersonaliseerde) chocolade relatiegeschenken met logo een uitkomst. Een kaart in uw huisstijl, een begeleidende brief op uw briefpapier en zelfs inpakken met inpakpapier voorzien van uw eigen logo.

Relatiegeschenken op maat

Maak uw wensen kenbaar in het offerteformulier en u ontvangt binnen 4 uur een scherpe aanbieding. Na akkoord ontvangt u van ons de benodigde aanleverspecificaties. Hiermee kunt u de bestanden in orde maken. De ontwerpafdeling van 123Bedankt kan u hierin ook begeleiden. U levert uw afbeelding, logo en tekst aan en wij maken een passend ontwerp voor uw relatiegeschenk.

Wanneer alles gereed is worden uw Merci chocolade bedankjes verpakt en voorbereid voor verzending. In overleg verzenden wij de bedankjes per stuk of als pakket naar 1 adres in Nederland of België.  Bij verzending als pakket ontvangt u van ons een Track & Trace-code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Een relatiegeschenk met Merci chocolade voorzien van een afbeelding, uw logo en persoonlijke tekst wordt door de ontvanger altijd op prijs gesteld. Dit relatiegeschenk is al vanaf 10 stuks te bestellen.

Zorg dat u tijdens de feestdagen uw Merci chocolade bestelling tijdig doorgeeft. Tijdens deze gezellige dagen is het bij de Post erg druk en kan het zijn dat uw zending wordt vertraagd. Zeker bij bestellingen voor relatiegeschenken is reserveren aan te raden.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte met de scherpste prijs aan.

merci