Bedankjes voor collega’s

· vanaf 10 stuks
· met persoonlijke opdruk
· compleet geleverd, direct uitdelen

Bedankjes voor collega’s vind je bij 123bedankt. De leukste, origineelste, volledig te personaliseren bedankjes maak je ook nog eens helemaal zelf. Collega’s bedanken kan op vele manier. Collega’s bedanken met chocolade is daar 1 van. En als je de bedankjes collega ook nog eens persoonlijk kan maken, dan wordt het wel heel erg leuk om te geven. 

Leuke bedankjes collega’s in grote en kleine uitvoeringen

Met bedankjes voor je collega zet jij de collega’s in het zonnetje gezet. Zo kun je ze bedanken voor hun tomeloze inzet. Of gebruik deze leuke doosjes als afscheidscadeau op je laatste werkdag. Met een klein bedankje maak je al een groot gebaar. Aandacht is het toverwoord. Een collega bedankje met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade valt zeker in de smaak!

123Bedankt biedt voor deze doelgroep chocolade bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de lekkere Merci chocolade, Tony’s Chocolonely en sinds kort ambachtelijke chocolade van de chocolatier. Verpakt in opvallend bedrukte verpakkingen in jouw huisstijl. Al deze vrolijke bedankjes collega kunnen helemaal op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp kan je helemaal zelf maken in de online editor. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het team van 123Bedankt en wij helpen je graag verder!

Goedkope bedankjes collega

Voor goedkope bedankjes voor je collega’s zijn de Minireep, Minibox 3 en Minibox 5 bedankjes een uitkomst. Deze leuke (afscheid) geschenken hebben een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zit lekkere Merci Chocolade. De bedankjes worden voorzien van een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Geheel gedrukt naar eigen wens!

Luxe bedankjes collega

Voor het luxere bedanken op maat hebben we de grotere Merci verpakkingen in het assortiment. Door het formaat van de Merci bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze chocolade bedankjes zijn op maat te maken voor je collega’s. Denk bijvoorbeeld aan de Merci met kaart, de Luxe Etui of zelfs 400 grams chocolade! De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Zo zet je je collega in het zonnetje.

Persoonlijk advies op maat

Liever bellen? Bel 088 – 695 06 95. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur. Heb je een speciale aanvraag? Mail ons op info@123bedankt.nl.

Alle bedankjes van 123Bedankt hebben een luxe afwerking. Of je nu kiest voor de budget variant of een luxe uitvoering, wij zorgen voor een professionele uitstraling zodat je zowel zakelijk als privé goed voor de dag komt!