Bedankjes collega

Bedankjes collega

Bedankjes collega vind je bij 123bedankt.nl De leukste origineelste volledig personaliseerbare bedankjes maak je ook nog eens helemaal zelf.Collega’s bedanken kan op vele manier. Collega’s bedanken met chocolade is daar 1 van. En als je de bedankjes collega ook nog eens persoonlijk kan maken, dan wordt het wel heel erg leuk om te geven.

Leuke bedankjes collega’s in grote en kleine uitvoeringen

Met bedankjes collega zet jij de collega’s in het zonnetje gezet. Zo kun je ze bedanken voor hun tomeloze inzet. Met een klein bedankje maak je al een groot gebaar. Aandacht is het toverwoord. Een collega bedankje met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade valt zeker in de smaak!

123Bedankt biedt voor deze doelgroep chocolade bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de lekkere Merci chocolade, Tony’s Chocolonely en sinds kort ambachtelijke chocolade van de chocolatier. Verpakt in opvallend bedrukte verpakkingen in jouw huisstijl. Al deze vrolijke bedankjes collega kunnen helemaal op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp kan je helemaal zelf maken in de online editor. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het team van 123Bedankt en wij helpen je graag verder!

Goedkope bedankjes collega

Goedkope bedankjes voor je collega’s zijn de Minibox 3 en Minibox 5 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 of 5 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden voorzien van een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,22 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens!

chocolade bedankjes voorbeeld
Budget chocolade bedankjes
Merci chocolade bedankje SVRZ

Luxe bedankjes collega

Voor het luxere bedanken op maat hebben we de grotere Merci verpakkingen in het assortiment. Door het formaat van de Merci bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze chocolade bedankjes zijn op maat te maken voor je collega’s. Denk bijvoorbeeld aan de Merci met kaart, de Luxe Etui of zelfs 400 grams chocolade! De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Zo zet je je collega in het zonnetje.