Bedankjes versturen per post

Versturen van bedankjes: in het kort

 • Wij versturen de bedankjes in een verzend-envelop of verzendverpakking naar verschillende adressen in Nederland en/of België
 • Wij voorzien de zending van de verschillende adresetiketten
 • Alle bedankjes van 123Bedankt (Merci chocolade en Tony Chocolonely bedankjes) zijn per post te verzenden
 • Alle bedankjes zijn te personaliseren met eigen opdruk en te voorzien van tekst en logo
 • Het is mogelijk om een passend ontwerp te laten ontwerpen door onze studio of zelf een ontwerp aan te leveren middels een template

Bedankjes versturen

Wij versturen de bedankjes via PostNL naar verschillende adressen in Nederland of België. We maken de verzendetiketten aan de hand van een aangeleverd excel-document. Dit document zou kolom-gescheiden de verschillende gegevens moeten bevatten met op elke regel een nieuw adres. Voor het toezenden van de gegevens werken wij volgens de AVG met een verwerkersovereenkomst. Wij sturen je op aanvraag een exemplaar toe en ontvangen deze graag getekend retour alvorens wij gaan verzenden.

Aanleveren van adressen

We vertellen je graag meer over het aanleveren van adressen voor het versturen van de bedankjes. Zorg dat je adressen netjes geordend zijn in een excelbestand. Elke regel op het adresetiket moet in een eigen kolom staan. Verwijder kolommen die niet nodig zijn, zoals kolommen met e-mailadressen. Tot slot beveilig je je excelbestand met een wachtwoord. En verstuur je het excelbestand en het wachtwoord separaat naar ons toe.

Bedankjes versturen

Hoe plaats ik een bestelling of offerte voor het versturen van bedankjes?

Spoed: Bel bij spoed (sneller dan 5 werkdagen) of vragen naar: 088 – 695 0695.

Zelf online bestellen:

 • Kies voor Merci of Tony Chocolonely bedankjes en kies uit de verschilllende verpakkingen
 • Kies voor een standaard design en maak deze persoonlijk in de online editor
 • Kies vervolgens een aantal en plaats je bedankjes in de winkelwagen
 • Onze studio controleert het design en neemt bij vragen of onjuistheden telefonisch contact op
 • Bij vragen is de studio bereikbaar op: 088 – 695 06 95

Bestelling telefonisch of per mail plaatsen

Voor spoed-orders (snellere levering dan 5 werkdagen) neemt u telefonisch contact met ons op 088 – 695 06 95.

Gebruik het offerte formulier of mail ons onderstaande gegevens:

 • Welke bedankjes / verpakking heeft de voorkeur?
 • Wat is het aantal?
 • Wil je een ontwerp op maat, lever je een design aan (vraag naar een template) of maak zelf een ontwerp in de online editor
 • Wil je een cadeaukaart toevoegen (aantal en waarde aangeven)?
 • Specifieke wensen
 • Aanleveren logo, tekst, foto en/of huisstijl
 • Factuurgegevens en PO-nummer

Kosten voor het versturen van bedankjes

Vanaf 50 stuks kunnen wij het versturen van de bedankjes uit handen nemen. Voor het versturen van de bedankjes geven we je vooraf een offerte op basis van je bestelling. Deze kosten zijn namelijk gestaffeld en afhankelijk van aantal, gewicht en bestemming (binnen Nederland of binnen de EU). Wil je vooraf weten wat de kosten zijn? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wil je minder dan 50 bedankjes versturen? Dan kunnen we luchtkussen-enveloppen (0,18 ct per stuk) meeleveren met je bestelling. Hiermee kun je zelf gemakkelijk de pakketjes klaarmaken voor de post. Voor het versturen van een Minibox 3, Minibox 5 of een kleine Tony’s Chocolonely ben je 3 postzegels per zending kwijt. Wij leveren geen postzegels.

Ontwerp op maat

Voor bestellingen waarbij onze studio een ontwerp op maat maakt kunt u een mail sturen naar: info@123bedankt.nl. We zitten klaar om vragen te beantwoorden en de bestelling te verwerken. Je krijgt dus snel een antwoord. De studio maakt op basis van een logo, tekst, foto’s en/of huisstijl een ontwerp op maat.

Zelf de bedankjes ontwerpen

Ontwerp je bedankjes helemaal zelf! Kies een bedankjes en kies een ontwerp. Open de online editor en maak het bedankje in je eigen kleur, plaats je eigen tekst en voeg een foto of logo toe. Het toevoegen van een eps document is mogelijk.

Wil je de bedankjes helemaal zelf ontwerpen? Begin dan met een leeg ontwerp en ga helemaal los. Heb je ervaring met grafisch opmaak en heb je toegang tot ontwerpprogramma’s zoals Adobe Indesign of Adobe Illustrator? Vraag dan een template aan van jou bedankje en lever hier uiteindelijk een drukklare pdf van aan.

Bij vragen zijn wij bereikbaar via mail of telefoon:

info@123bedankt.nl
088 – 6950695