Wat is de dag van de mantelzorg?

Mantelzorg is niet vanzelfsprekend. En het is om die reden dat de dag van de mantelzorg in het leven is geroepen. De dag van de mantelzorg is een nationale dag welke ieder jaar terug komt om mantelzorgers in het zonnetje te zetten

Ieder jaar op 10 november vind de Dag van de Mantelzorg plaats. In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Mantelzorg is de zorg voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden door naasten. Het gaat hierbij om langdurige zorg welke onbetaald is.

Een leuk bedankje op de Dag van de mantelzorg

Wat is er mooier als mantelzorgers in het zonnetje te zetten met een smakelijk bedankje? Tijdens de dag van de mantelzorg is het uitgelezen moment voor een speciaal bedankje. Een bedankje voor mantelzorgers met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade zal zeker in de smaak vallen!

123Bedankt biedt voor deze doelgroep bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere Merci chocolade. In opvallende verpakkingen. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Budget bedankjes Dag van de Mantelzorg

Als budget bedankjes voor de dag van Mantelzorg zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,22 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens!

Merci chocolade bedankje IMC
Merci gepersonaliseerde chocolade bedankjes met vvv bon
Merci chocolade bedankje SVRZ

Luxe bedankjes Dag van de Mantelzorg

Voor luxere bedankjes op maat hebben we grotere Merci bedankjes in het assortiment. Door het formaat van de bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze bedankjes zijn op maat te maken voor mantelzorgers. De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Zo zet je mantelzorgers in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg!