Wat is de dag van de vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn niet vanzelfsprekend. En het is om die reden dat de dag van de vrijwilliger in het leven is geroepen. De dag van de vrijwilliger is een internationale en nationale dag welke ieder jaar terug komt om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Doe dit met de speciale dag van de vrijwilliger bedankjes!

De internationale en nationale dag van de vrijwilliger worden niet op dezelfde dag gehouden. Ieder jaar op 5 december word de internationale dag van de vrijwilliger gehouden. 2 Dagen laten op 7 december is het de nationale beurt. Bijna de helft van Nederland zet zich minimaal 1x per jaar in als vrijwilliger.

Een leuk bedankje op de Dag van de vrijwilliger

Wat is er mooier als vrijwilligers in het zonnetje te zetten met een smakelijk bedankje? Tijdens de dag van de vrijwilliger is het uitgelezen moment voor een speciaal bedankje. Een bedankje voor vrijwilligers met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade zal zeker in de smaak vallen!

123Bedankt biedt voor deze doelgroep bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere chocolade. In opvallende verpakkingen. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Budget Dag van de vrijwilliger bedankjes

Als budget bedankjes voor de dag van vrijwilliger zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,22 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens!

Chocolade bedankje - minibox 5 - bijzondere tijden
Tony chocolade bedankjes
4x merci chocolade bedankt

Luxe bedankjes dag van de vrijwilliger

Voor luxere bedankjes op maat hebben we grotere Merci bedankjes in het assortiment. Door het formaat van de bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze bedankjes zijn op maat te maken voor vrijwilligers. De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Zo zet je vrijwilligers in het zonnetje tijdens de Dag van de vrijwilliger!