Op zoek naar maatwerk? Wij leveren een breed scala aan Merci chocolade uitvoeringen. Toch kan het gebeuren dat jouw idee niet in de standaard voorbeelden voorkomt. En dán ben je bij ons aan het juiste adres. Want niet standaard, betekent natuurlijk niet dat wij het niet kunnen bedenken, maken en leveren. Daag ons maar uit, wij hebben oplossingen genoeg in huis. Samen met jou maken wij het leukste, mooiste en meest effectieve maatwerk.

Wij kunnen je Merci chocolade speciaal inpakken, op een bepaald moment versturen (bijvoorbeeld op verjaardagen), voorzien van extra’s zoals kaarten of brieven, unieke actiecode’s, bedrukken met goud- of zilverfolie en …. Maatwerk is oneindig. Samen komen wij daar zeker uit.

Benieuwd wat Maatwerk voor jou kan betekenen, vul vrijblijvend het offerteformulier in en maak je wensen kenbaar.

Maatwerk met een Bol.com of VVV Cadeaukaart?
Een cadeaukaart bestaat meestal uit een kaart met envelop. Dat geeft niet direct een gevoel van een presentje. Deze cadeaukaarten kunnen prima in de verschillende Merci chocolades worden toegevoegd. Zeker de Luxe Etui en de verschillende Miniboxen lenen zich daar goed voor. Je geschenk krijgt een grotere meerwaarde, het voegt nog wat extra’s toe aan je gulle gift en maakt de ontvanger dubbel blij.

De Bol.com en VVV Cadeaukaarten zijn er in verschillende uitvoeringen: Bol.com cadeaukaart, VVV Cadeaukaart, VVV Lekkerweg en de VVV Dinercheque. Kies een waarde (van €5 tot €250) en wij voegen de cadeaukaarten samen met de chocolade bedankjes.

Stel hier jouw cadeaukaarten samen

Maatwerk oplossing voor ‘n postale mailing
Wil je een mailing gaan versturen en een hoge respons creëren, overweeg dan eens een DM actie met Merci. Het is duurder dan een e-mailing, duurder dan een folder met de post, maar de respons is 30%. En dat weten wij uit eigen ondervinding! Hoe Merci chocolade is in te zetten in een DM actie, daarover willen wij je graag informeren. Wij kunnen samen met jou een paar varianten op een rij zetten en natuurlijk een proefmailing uitproberen. Onze creatieve afdelingen zit al voor je klaar. Neem contact met ons op via 088 – 695 0 695 of stuur ons een e-mail.

Voor meer informatie over het inzetten van bedankjes als relatiegeschenk, klik hier.