Originele chocolade bedankjes met smakelijke Merci chocolade en een Bol.com of VVV Cadeaukaart

Zoek je een origineel bedankje, een kleine attentie of het ultieme relatiegeschenk? Dan ben je bij 123Bedankt aan het juiste adres. 123Bedankt is sinds 2008 de specialist in opvallend, originele bedankjes met eigen opdruk. We combineren de bedankjes met heerlijke chocolade en voegen naar wens een VVV Cadeaukaart toe.

De bedankjes zijn op vele manieren én voor talloze doelgroepen te gebruiken. Zo zijn de bedankjes in te zetten als zakelijke bedankjes, bruiloft bedankjes, communie bedankjes of bedankjes voor vrijwilligers. De chocolade bedankjes in combinatie met een Bol.com of VVV Cadeaukaart maken het bedank tot een waardig geschenk.

Bedank een trouwe klant of juist een nieuwe. Bedank een projectteam dat zo goed heeft gepresteerd of verras medewerkers met de feestdagen. De bedankjes zijn ruim inzetbaar en te voorzien van een eigen opdruk, in eigen huisstijl.

Zakelijke chocolade bedankjes met professionele uitstraling

123Bedankt maakt chocolade bedankjes met een professionele uitstraling. Dat maakt deze geschenken en attenties één van de betere van Nederland. Voor zakelijke bedankjes voeg je jouw bedrijfslogo en zelfs je eigen huisstijl toe. Alle bedankjes hebben voldoende ruimte voor jouw eigen bedankt tekst. Met de professionele uitstraling ga je zeker scoren!

Beschik je niet over een eigen ontwerp voor je bedankje? Vraag het 123Bedankt ontwerpteam om met jouw logo, tekst en een blik op je website, een ontwerp te maken. Met hun grafische kennis maken zij een ontwerp helemaal op maat.

Ben je opzoek naar een eindejaarsgeschenk voor het personeel? Bekijk dan eens de mooie Luxe Etui bedankjes in combinatie met een VVV Cadeaukaart. Wil je scoren op een event? Dan zijn de Minibox 3 en Minibox 5 chocolade bedankjes heel goed in te zetten. Voor advies kan je bellen met 088 – 695 0 695 of bekijk onze voorbeelden.

Een leuk bedankje op de Dag van de Verpleging

Op 12 mei vieren we de Dag van de Verpleging. Op deze dag zetten we de zorgmedewerkers in het zonnetje. Met de bedankjes van 123Bedankt bieden we een lekker assortiment aan chocolade bedankjes. Compleet op maat te maken met eigen tekst en logo. Hier vind je meer informatie over bedankjes voor de Dag van de Verpleging.

Bedankjes voor de hardwerkende medewerkers

Het eind van het jaar is in zicht. Een uitgelezen kans om je medewerkers eens te bedanken voor hun inzet binnen het bedrijf. De stille krachten, de laatkomers, de overwerkers, de zeurpieten, allemaal o zo belangrijke mensen binnen jouw organisatie.

Of het nu gaat om een klein of groot bedankje. Bedanken zeg je natuurlijk met Merci! Veel bedankjes bij 123Bedankt worden samengesteld met Merci chocolade. Van 3 stukjes chocolade tot wel 400 grams! De nieuwe topper onder de bedankjes is de Sleeve met maar liefst 100 grams heerlijke Merci chocolade. De buitenzijde is volledig te bedrukken met uw eigen opdruk en tekst. Vraag ons om een passend ontwerp binnen je huisstijl.

Maak je chocolade bedankje compleet met een Bol.com of VVV Cadeaukaart

De Bol.com en VVV Cadeaukaart (voorheen VVV Cadeaubon) kan aan alle bedankjes van 123Bedankt worden toegevoegd. De waarde bepaal je helemaal zelf! De Bol.com cadeaukaart is in te wisselen voor tal van producten op de website van Bol. De VVV Cadeaukaart heeft het grootste aanbod aan winkels, online webshops, wellness, musea, pretparken en meer! Lekker winkelen in de leukste winkelstraten of online shoppen bij trendy webshops.

Met een cadeaukaart ga je zeker scoren! Bekijk hier in één overzicht de landelijke ketens die de VVV Cadeaukaart accepteren. Bij 123Bedankt worden de VVV Cadeaukaarten direct aan het geschenk toegevoegd, dus geen gedoe met verpakken. Je kunt direct gaat uitdelen!

Stel hier jouw cadeaukaarten samen

Eindejaarsgeschenken

De chocolade bedankjes van 123Bedankt hebben een professionele uitstraling en kunnen met een kerstontwerp worden omgetoverd tot kerst- en eindejaarsgeschenken voor je personeel. Combineer de chocolade bedankjes Minibox 3, Minibox 5, Sleeve of Luxe Etui met een cadeaukaart en upgrade jouw attentie naar een waardig eindejaarsgeschenk.

Geef je tijdens de Sinterklaas graag een chocoladeletter, maar mist je de toevoeging van je eigen logo? Wij maken een gepersonaliseerd ontwerp mét jouw bedrijfslogo en met de eerste letter van je medewerkers. De chocolade bedankjes worden compleet afgeleverd. Je heeft dus geen gedoe met verpakken en kunt direct beginnen met uitdelen! En een rijmpje maken wij er ook nog bij.