Bedankje coronatijd

Bedankjes coronatijd

· vanaf 10 stuks
· met persoonlijke opdruk
· compleet geleverd, direct uitdelen

Bedankje coronatijd in alle soorten en maten

Een bedankje in deze coronatijd is een aangename verrassing, ook in de brievenbus! En hoe leuk is het om dit volledig te personaliseren. Bij 123bedankt vind je chocolade van Merci, Tony Chocolonely en van de echte chocolatier. Wij breiden ons chocolade assortiment en bedrukkingen steeds verder uit. En het leukste aan 123bedankt is dat elk chocolade bedankje volledig naar wens te personaliseren is.

De eerste corona golf ligt alweer achter ons en we maken ons op voor de tweede. Een onzekere tijd waarbij er veel van ons wordt gevraagd. Veel personeel werkt weer thuis aan de keukentafel, op zolder of in de garage. We maken er wat van. Een vrolijke opsteker in de brievenbus valt dan zeker in de smaak. En met de chocolaatjes van 123Bedankt geef je altijd een smakelijk bedankje in deze coronatijd.

Een lekker chocolade bedankje tijdens coronatijd

Wat is er mooier dan collega’s, leden, vrijwilligers, personeel in het zonnetje te zetten met een smakelijk chocolade bedankje tijdens coronatijd? Uitdelen op 1,5 meter afstand of toch door de brievenbus. Een bedankje tijdens coronatijd met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade zal zeker in de smaak vallen!

123Bedankt biedt voor iedereen bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere chocolade. In opvallende verpakkingen. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Goedkope bedankjes in coronatijd

Als goedkopen chocolade bedankjes zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,50 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens! De Minibox is er ook in de variant met 5 chocolaatjes.

Nog voordeliger zijn de Minireep bedankjes met Merci chocolade. Deze zijn bij afname van 250 stuks €1,20 per stuk (exclusief 9% btw). Bij 15 stuks zijn ze verkrijgbaar voor €2,65 per stuk. Behalve Merci chocolade hebben we ook de kleine reep van Tony in ons assortiment en diverse chocolade van de chocolatier.

Luxe bedankjes tijdens coronatijd

Voor luxere chocolade bedankjes op maat hebben we o.a. een chocolade letter van de chocolatier in het assortiment. De chocoladeletter en overige chocolade personaliseer je zelf bij 123Bedankt. Zo maak je van elk bedankje een persoonlijk geschenk. Ben je opzoek naar iets specifieks, neem contact op met ons. Ook als je hulp nodig heb met het design staat ons team voor je klaar.

123bedankt klanten