Betaling

Betalen kan je bij 123Bedankt op verschillende manieren. Bij voorkeur via Ideal of Bancontact. Er bestaat de mogelijkheid tot het betalen op rekening. Neem hiervoor contact op om te zien of je hiervoor in aanmerking komt. Voor betalingen van VVV Cadeaukaarten gelden strenge regels. Hiervoor dient de betaling vóór verzending op onze rekening te staan.

iDEAL (gratis)

Vooruit betalen via iDEAL met alle bekende Nederlandse banken.

Bancontact (gratis)

iDea(a)l als je uit België komt.

Op rekening

Hiervoor vragen we om je KvK nummer en het e-mailadres waarop je account geregistreerd is. Vervolgens bekijkt een ordermanager met onze kredietverzekeraar of we betaling op rekening kunnen accepteren. Zodra dit is omgezet ontvang je een mailtje en kun je op rekening betalen. Tijdens onze openingstijden duurt dit maximaal een uur om te beoordelen. Als je de factuur betaald hebt, versturen wij de opdracht.

Bol.com of VVV cadeaukaarten

Voor het aankopen van Bol.com of VVV Cadeaukaarten vragen we betaling vooraf. De cadeaukaarten vertegenwoordigen een waarde. Deze kunnen alleen in bestelling worden genomen als dezelfde waarde er tegenover is gesteld. Je ontvangt na het verzenden van je bestelling een aparte code om je cadeaubonnen vrij te geven en zo de waarde aan je kaart toe te kennen. Op deze kaarten wordt geen BTW geheven. Op de cadeaukaarten zitten wel verzendkosten.