Nieuwjaarsbedankjes

Nieuwjaarsbedankjes in alle soorten en maten

In tijden van corona zal de nieuwjaarsborrel op afstand moeten plaatsvinden. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we nieuwjaarsbedankjes klaarstaan. Bedanken voor het vertrouwen en smullen in het nieuwe jaar voor de harde werkers op afstand. Chocolade is altijd een goed idee! Alle bedankjes kunnen worden voorzien van een nieuwjaarsopdruk, eigen foto, tekst en een eigen logo. Bij 123bedankt vind je nieuwjaarsbedankjes chocolade van Merci, Tony Chocolonely en van de echte chocolatier. Wij breiden ons chocolade assortiment steeds verder uit. Met deze lekkere, leuke en originele chocolade bedankjes voor het nieuwe jaar weet je zeker dat het goed zit.

Een leuk nieuwjaarsbedankje versturen naar thuiswerkers

Wat is er mooier dan collega’s, leden, vrijwilligers, personeel in het zonnetje te zetten met een smakelijk nieuwjaarsbedankje? De ideale tijd van het jaar voor chocolade! De nieuwjaarsbedankjes met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade zal zeker in de smaak vallen! En dat niet alleen, alle bedankjes passen door de brievenbus en kunnen wij voor je verzenden. Lees hier meer over het versturen per stuk.

123Bedankt biedt voor iedereen bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere chocolade. In opvallende verpakkingen. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Goedkope nieuwjaarsbedankjes

Als goedkope chocolade nieuwjaarsbedankje is de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,50 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens! De Minibox is er ook in de variant met 5 chocolaatjes.

Nog voordeliger zijn de Minireep bedankjes met Merci chocolade. Deze zijn bij afname van 250 stuks €1,20 per stuk (exclusief 9% btw). Bij 15 stuks zijn ze verkrijgbaar voor €2,65 per stuk. Behalve Merci chocolade hebben we ook de kleine reep van Tony in ons assortiment en diverse chocolade van de chocolatier.

Luxe bedankjes als alternatief voor de nieuwjaarsborrel

Voor luxe nieuwjaarsbedankjes op maat hebben we o.a. de Luxe Etui in het assortiment voor de 250 en 400 grams Merci chocolade. De Luxe Etui en overige chocolade personaliseer je zelf bij 123Bedankt. Zo maak je van elk bedankje een persoonlijk nieuwjaarsgeschenk. Ben je opzoek naar iets specifieks, neem contact op met ons. Ook als je hulp nodig heb met het design staat ons team voor je klaar.