Een lekkere chocolade bedankje voor de Pasen

Een lente gevoel, frisse kleuren en een welverdiende attentie

Het geef-moment bij uitstek zijn de Paasdagen. Een kleine chocolade attentie die medewerkers en zeker ook klanten, op prijs zullen stellen. Een vrolijke wens voor de Paasdagen op een leuke verpakking aangevuld met je eigen huisstijl en logo. Vergeet niet je klanten een van onze betaalbare chocolade geschenkjes te sturen. Gevuld met Merci chocolade beslist een graag ontvangen cadeautje.

Budget bedankjes voor de Pasen

Geven kost geld, maar met onze budget bedankjes maken wij betaalbare geschenken. De Minibox 3 en Minibox 5 bedankjes zijn een uitkomst. Het doosje heeft mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 of 5 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. De afname begint al bij 10 stuks en bij afname van bijvoorbeeld 200 stuks Minibox 3 zijn de bedankjes met eigen opdruk nog geen € 2,10 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens!

pasen chocolade
pasen chocolade
pasen chocolade

Luxe bedankjes voor de Pasen

Voor luxere bedankjes op maat hebben we grotere Merci bedankjes in het assortiment. Door het formaat van de bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze bedankjes zijn op maat te maken voor je relaties en/of medewerkers. De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Wij hebben dozen met 125, 250 of 400 grams Merci chocolade. Zo zet je klanten en medewerkers in het zonnetje tijdens de Paasdagen!

De Paasdagen zijn zeer geschikt voor een kleine chocolade waardering tussendoor.