Relatiegeschenken

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL EN PERSOONLIJK BEDANKJE VOOR JE KLANT, PROSPECT OF MEDEWERKER?
Dan ben je bij 123Bedankt.nl op de juiste plek! Wij zijn specialist in het personaliseren van bedankjes met Merci chocolade. Wij leveren onder andere aan ZZP-ers, MKB bedrijven, overheden, instellingen en multinationals. Het ultieme relatiegeschenk dat iedereen blij verrast!

Relatiegeschenk, ontwerp je eigen Merci

Voor elke gelegenheid een passend geschenk. Naast de luxe enkele of gevouwen kaart ontwikkelde 123Bedankt.nl ook vier nieuwe verpakkingen: Luxe Etui, Sleeve, Minibox 3 en Minibox 5. Leuke, exclusieve verpakkingen met volop ruimte voor jouw merk en boodschap.

De Minibox is een breed inzetbaar geschenk met 3 of 5 Merci chocolaatjes. De Sleeve bedankjes zijn verrassend en nog niet zo bekend bij het grote publiek. De Luxe Etui heeft veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. En net nieuw is de Maxibox 10, een geschenk met een luxe uistraling. Alle bedankjes passen door de brievenbus, dus geen onnodig hoge verzendkosten wanneer je de bedankjes per stuk gaat verzenden. 

Ontwerp je eigen Merci bij 123Bedankt. Niet alleen de verpakking, maar ook de opdruk is helemaal zelf te kiezen en ontwerpen. Kies een standaard design en upload je eigen foto, logo en tekst. Wij maken daarmee een professionele drukproef die je natuurlijk vooraf nog te zien krijgt. Wil je een heel eigen ontwerp? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op. Onze studio zit klaar om een persoonlijk ontwerp te maken.

Wij zijn een creatief ingesteld bedrijf en denken graag met je mee. Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen: info@123bedankt.nl of 088– 695 06 95.

Maatwerk

De velen verschillende uitvoeringen bedankjes vind je terug in onze webshop. Maar er is meer! We kunnen de bedankjes personaliseren, voorzien van een unieke actiecode, een brief toevoegen op briefpapier, bedankjes voorzien van goudfolie of bijvoorbeeld een eigen unieke verpakking ontwikkelen.

Wij zijn sterk in maatwerk en het personaliseren van bedankjes. Met onze jarenlange ervaring in het combineren van smakelijke bedankjes met druk- en printwerk mogen wij onszelf kenners noemen op dit gebied. Een creatief idee? Wij zorgen voor een passende oplossing.

Kijk hier voor meer informatie over maatwerk.

Toevoegen van een VVV Cadeaukaart

Lekkere chocolade is natuurlijk al een verwennerij. Of dat nu in een Minibox 3 of een Luxe Etui verpakt wordt. Maar om er een echt geschenk van te maken voegen we er een VVV Cadeaukaart aan toe. De VVV Cadeaukaarten zijn in 3 soorten verkrijgbaar: VVV Cadeaukaart, VVV Lekkerweg en de VVV Dinercheque. De waarde (van €5 tot €250) bepaal je helemaal zelf!

Maar om er een echt geschenk van te maken voegen we er een VVV Cadeaukaart aan toe. De VVV Cadeaukaarten zijn in 3 soorten verkrijgbaar: VVV Cadeaukaart, VVV Lekkerweg en de VVV Dinercheque. De waarde (van €5 tot €250) bepaal je helemaal zelf!

Stel hier jouw VVV Cadeaukaart samen

Offerte aanvragen

De bedankjes worden in staffelprijzen aangeboden en deze vind je terug in de webshop. Voor een vrijblijvende offerte willen we je vragen om het offerte-formulier zo volledig mogelijk in te vullen of contact op te nemen via 088 – 695 0695.

We spreken je wensen door en maken een offerte op maat.