Sinterklaas chocolade

Sinterklaas chocolade in alle soorten en maten

Sinterklaas en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En hoe leuk is het om dit volledig te personaliseren. Bij 123bedankt vind je sinterklaas chocolade van Merci, Tony Chocolonely en van de echte chocolatier. Wij breiden ons chocolade assortiment steeds verder uit. En het leukste aan 123bedankt is dat elk chocolade bedankje volledig naar wens te personaliseren is.

Begin november komt Sinterklaas weer naar ons land. En op 5 & 6 december vieren we zijn verjaardag. Met snoepgoed en cadeautjes. Sinterklaas slaat niemand over. Met deze lekkere, leuke en originele chocolade bedankjes voor Sinterklaas weet je zeker dat het goed zit.

Een leuk chocolade bedankje met Sinterklaas

Wat is er mooier dan collega’s, leden, vrijwilligers, personeel in het zonnetje te zetten met een smakelijk chocolade bedankje tijdens sinterklaas? De ideale tijd van het jaar voor chocolade! Een Sinterklaas bedankje met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade zal zeker in de smaak vallen!

123Bedankt biedt voor iedereen bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere chocolade. In opvallende verpakkingen. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Goedkope Sinterklaas bedankjes

Als goedkopen chocolade Sinterklaas bedankjes zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap (of gedicht!), aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,59 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens! De Minibox is er ook in de variant met 5 chocolaatjes.

Nog voordeliger zijn de Minireep bedankjes met Merci chocolade. Deze zijn bij afname van 250 stuks €1,39 per stuk (exclusief 9% btw). Bij 15 stuks zijn ze verkrijgbaar voor €2,19 per stuk. Behalve Merci chocolade hebben we ook de kleine reep van Tony in ons assortiment en diverse chocolade van de chocolatier.

Luxe bedankjes voor Sinterklaas

Voor luxere Sinterklaas bedankjes op maat hebben we o.a. een chocolade letter van de chocolatier in het assortiment. De chocoladeletter en overige chocolade personaliseer je zelf bij 123Bedankt. Zo maak je van elk bedankje een persoonlijk Sinterklaas geschenk. Ben je opzoek naar iets specifieks, neem contact op met ons. Ook als je hulp nodig heb met het design staat ons team voor je klaar.