Dag van de Verpleging

Wat is de Dag van de Verpleging?

De dag van de verpleging is de dag waar verpleegkundigen wereldwijd in het zonnetje worden gezet. Deze dag is in 1965 in het leven geroepen als International Nurses Day. En word in de volksmond ook wel de dag van de zorg genoemd. Het instellen van de Dag van de Verpleging had tot doel voor een beter aanzien van de verpleging te zorgen.

Ieder jaar op 12 mei vind de dag van de verpleging plaats. 12 Mei is de verjaardag van Florence Nightingale. Zij was de initiatiefnemer van de ” Federatie van Nederlandse Verenigingen”. Deze commissie behartigde de belangen van de verpleging.

Een leuk bedankje op de Dag van de Verpleging

Tijdens de dag van de verpleging op 12 mei bedanken veel zorginstellingen hun collega’s en medewerkers met een bedankje. Een bedankje voor verpleegkundigen met een vriendelijke tekst en een lekker stukje chocolade valt zeker in de smaak!

123Bedankt biedt voor deze doelgroep bedankjes op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lekkere Merci chocolade. In opvallende verpakkingen met jouw huisstijl. Al deze vrolijke bedankjes kunnen op maat worden aangepast met eigen tekst, kleuren, foto’s of zelfs een logo. We drukken de gepersonaliseerde bedankjes al vanaf 10 stuks. En het ontwerp maak je helemaal zelf in de online editor.

Budget bedankjes Dag van de Verpleging

Als budget bedankjes voor de dag van Verpleging zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,22 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens!

Merci chocolade bedankje IMC
Merci gepersonaliseerde chocolade bedankjes met vvv bon
Merci chocolade bedankje SVRZ

Luxe bedankjes Dag van de Verpleging

Voor luxere bedankjes op maat hebben we grotere Merci bedankjes in het assortiment. Door het formaat van de bedankjes is er veel ruimte voor eigen beeld en tekst. Ook deze bedankjes zijn op maat te maken voor de zorg medewerkers. De buitenkant is volledig bedrukt met een eigen opdruk en binnenin zit lekker veel Merci chocolade! Zo zet je de zorg medewerkers in het zonnetje tijdens de Dag van de Verpleging!