Kerstgeschenken

Kerstgeschenken
met cadeaukaart

· van 10 tot 10.000 stuks
· met persoonlijke opdruk en bedrijfslogo
· VVV of Bol.com cadeaukaart optioneel
· zelf uitdelen of rechtstreeks naar ontvanger


Meest gekozen bedankjes


Voeg naar wens een Bol.com of VVV Cadeaukaart toe

Nieuw! Giftboxen met cadeaukaart en chocolade

De komende feestdagen kun je extra feestelijk uitpakken met onze nieuwe giftboxen! Medewerkers verassen met een VVV of Bol.com cadeaukaart verpakt in een feestelijke giftbox met een Tony Chocolonely, chocolade hartjes of een leuke boodschap. De giftboxen zijn te voorzien van eigen tekst, kleur en bedrijfslogo. Zo maak je zelf online gemakkelijk een persoonlijk kerstgeschenk.

Tevens zijn de giftboxen uitvoerbaar met een opdruk van goudfolie. Dat maakt dit kerstgeschenk nog wat feestelijker!

Advies op maat

Liever bellen? Bel 088 – 695 06 95. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur. Heb je een speciale aanvraag? Mail ons op info@123bedankt.nl.

Grote en kleine aantallen

Zoek je een bedankje, een kleine attentie of een zakelijk relatiegeschenk? Dan ben je bij 123Bedankt aan het juiste adres! 123Bedankt is sinds 2008 de specialist in opvallende en originele bedankjes met eigen opdruk. We combineren de bedankjes met heerlijke Tony Chocolonely of Merci chocolade en voegen naar wens een cadeaukaart toe.

Je ontwerpt en bestelt de bedankjes gemakkelijk en snel online. We leveren de personaliseerde bedankjes vanaf 10 tot 10.000 stuks. Grote aantallen leveren we in overleg snel en verzorgd af. Je kunt direct beginnen met uitdelen.

Wie ga jij bedanken?

Verras met heerlijke Merci of Tony Chocolonely bedankjes!

Per stuk verzenden

Wil je de bedankjes direct bij de ontvanger laten bezorgen? Wij versturen de bedankjes met PostNL naar huisadressen. Kies in de winkelwagen voor het verzenden per stuk om direct de prijs te berekenen.

Voor het per stuk versturen naar België of andere Europese landen vragen wij om een mail te sturen naar: info@123bedankt.nl. Dan ontvang je een offerte met de actuele kosten en levertijd.


123bedankt klanten

Reviews