Over 123Bedankt

Toen we in 2008 de basis legde voor 123Bedankt, deden we dat enkel met een bedrukte kaart en een doos Merci chocolade. Aanvankelijk maakte we aan de kaart een extra strook waarop de zijkant van een Merci verpakking was afgebeeld. Deze extra strook werd handmatig in trapezium-vorm gesneden en aan de verpakking geplakt. De kaart zelf werd onder de folie gestoken. Een tijdrovende klus. Maar het samenvoegen van een bedrukte kaart met Merci chocolade werd een mooi product en klanten vonden het prachtig!

De combinatie van print, verpakkingen en chocolade was de basis en daar kwam al snel online opmaak bij kijken. Met een complexe online opmaaktool maakte we een aantal modellen. Het zelf opmaken bleek voor veel klanten nog te vroeg en de creativiteit van het programma reikte niet ver. De jaren daarna hebben we ons gefocust op het ondersteunen van klanten in de opmaak van de kaarten, het personaliseren en het per stuk verzenden. Naast de 250 gram Merci Assorti gingen we ook de 400 gram Merci inzetten. Deze past met zijn formaat nog net door de brievenbus en was dus een goede aanvulling.

In het begin kochten we enkele dozen via de lokale supermarkt, maar momenteel komen de pallets met een vrachtwagen het terrein op. Door de grote variatie aan producten zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende chocolade op voorraad is. En dat geleverde producten een zo lang mogelijke houdbaarheid hebben. Al horen we vaak dat de lange houdbaarheid niet nodig is doordat de ontvanger hier al snel van aan het smullen is.

Onze liefde voor papier en chocolade hield niet op en begin 2018 bedachte we een nieuwe verpakking. Een uitschuifbaar doosje met 3 Merci chocolaatjes, dat werd de Minibox 3. Het omslag in full color gedrukt en binnenin 3 heerlijke chocolaatjes. Deze uitvoering bleek een schot in de roos en naast de 3 hebben nu ook de 5 en zelfs een variant met 10 Merci chocolaatjes.

Ruim een jaar later besloten we dat het tijd werd voor een webshop. De toen huidige website richtte zich op bedrijven die vooraf een offerte moesten aanvragen. Die manier van een bestelling plaatsen vonden we niet meer passen in deze tijd en dus besloten we een webshop op te zetten. Een webwinkel waar men niet alleen online kan bestellen, maar ook zelf een ontwerp kan maken. Wekelijks maken we er leuke, nieuwe ontwerpen bij.

Onze ontwerperafdeling met grafisch vormgevers maken een opdruk op maat voor klanten die geen creatieve afdeling of reclamebureau hebben. De opdruk wordt in samenspraak met de klant ontworpen op basis van logo, tekst en afbeeldingen. Voor grote afnemers maken wij zelfs verpakkingen op maat. Een ‘heerlijk’ vak….