Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst met chocolade in alle soorten en maten

Kerst en chocolade, chocolade en kerst. Wat wil je nog meer. Misschien een gepersonaliseerde verpakking erbij? Zo maak je van het kerst relatiegeschenk een persoonlijk bedankje. Je kunt de verpakking volledig naar wens bedrukken.

In oktober begint het al, maar in november zie je steeds meer kerst verschijnen. De schappen worden gevuld met kerst artikelen en straten en winkelcentra worden versierd met lichtjes en glitters. Een gezellige periode om de donkere dagen door te komen. En wat maakt het nog leuker dan een persoonlijke attentie voor je personeel, collega’s, vrienden, familie of buren.

In plaats van de kerstkaart?

De bedankjes van 123bedankt zijn allemaal via de post te versturen. Op deze manier wordt het bedankje een super alternatief voor de klassieke kerstkaart. Want wat is er mooier dan een persoonlijke kerstgroet in combinatie met chocolade? En 1 ding is zeker, deze kerstgroet wordt niet snel vergeten. Kerst is de ideale tijd van het jaar voor chocolade en bedankt!

123Bedankt gaat speciaal voor jou kerst relatiegeschenken naar de post. Ook kun je ervoor kiezen de kerst bedankjes zelf te versturen. In dat geval zorgen we dat het kerst relatiegeschenk bij jou geleverd word. Meer informatie over het verzenden van het kerstgeschenk? Vind je hier.

Goedkoop relatiegeschenk kerst

Als goedkoop relatiegeschenk kerst zijn de Minibox 3 bedankjes een uitkomst. Het doosje heeft een mooi formaat waardoor jouw boodschap, aan de voor- en achterzijde, goed zichtbaar is. En binnenin zitten 3 lekkere Merci chocolaatjes. De kerst bedankjes worden afgewerkt met een matte afwerking waardoor de doosjes luxe aanvoelen. Bij afname van 100 stuks zijn de bedankjes met eigen opdruk € 2,22 per stuk (exclusief 9% btw). Geheel gedrukt naar eigen wens! De Minibox is er ook in de variant met 5 chocolaatjes.

Naast de minibox kunnen vanaf 250 stuks de mini reep besteld worden voor €1,20 per stuk (exclusief 9% btw). Bij 15 stuks zijn ze verkrijgbaar voor €1,65 per stuk. Behalve Merci chocolade hebben we ook de kleine reep van Tony in ons assortiment en diverse chocolade van de ambachtelijke chocolatier. Bij 123Bedankt vind je het kerstgeschenk voor iedere portemonnee.

merci-chocolade-maxibox-10-bedankjes-080-00180-4
originele chocolade bedankjes
kerst chocolade bedankjes sleeve

Luxe bedankjes voor Kerst

Voor luxere Kerst relatiegeschenken op maat hebben we o.a. een chocolade letter van de chocolatier in het assortiment. De chocoladeletter en overige chocolade personaliseer je zelf bij 123Bedankt. Zo maak je van elk bedankje een persoonlijk Kerst relatiegeschenk. Bent op opzoek naar iets specifieks, neem contact op met ons. Ook als je hulp nodig heb met het design staat ons team voor je klaar. Zo word het zeker een geslaagde kerst periode.

Wilt u nog meer informatie over de relatiesgeschenken kerst? Hier vind je de relatiegeschenken pagina.