Verzending & bezorging

Wanneer je je bedankjes maakt bepalen we aan de hand van de door jou gekozen specificaties en aantallen de verwachte leverdatum. Heb je spoed? Dan kijken we samen of we de leverdatum kunnen vervroegen. Dit is o.a. afhankelijk van voorraad en productiecapaciteit.

Verzending

Voor de vermelde leverdatum doen we alles! Want met uitzondering van overmacht en problemen in de bezorging, leveren we in alle gevallen op de afgesproken datum. Is iets niet op tijd? Of heb je problemen met de track & trace? Neem dan contact met ons op.

De meeste pakketten versturen we met PostNL. Bijna altijd levert PostNL je pakket binnen één werkdag af nadat we dit bij ze hebben aangeboden. Heel soms gebeurt het dat een pakketje een dag vertraging heeft. Probeer je bedankjes op tijd te bestellen en reken een dagje extra als deze mogelijkheid er is.

Bezorging

Wanneer je de bedankjes als een pakket op 1 adres in Nederland of België wilt ontvangen, verzenden wij de Merci chocolade via de pakketservice van PostNL. Je ontvangt van ons een Track & Trace-code waarmee je je pakket kunt volgen.

Tijdens de decembermaand is het ook bij de postbezorgers drukker dan normaal. Bestel daarom je bedankjes voor deze periode ruim op tijd!

Bij temperaturen boven de 22 graden raden wij het af om chocolade via de post te versturen. De chocolade kan dan smelten. Gelukkig hebben wij voor dit soort situaties prima oplossingen zodat je niet zonder bedankjes komt te zitten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verzendkosten

Voor het verzenden van de pakketten worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen per bedankje en per aantallen variëren. Dit heeft te maken met het formaat en het gewicht van het pakket. Wil je precies weten wat de bezorgkosten zijn? Doorloop de stappen en zie welke verzendkosten er gelden voor jou bedankjes.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling af te halen bij onze vestiging in Den Haag. Dit kan tijdens onze openingstijden.

Verzendmogelijkheden

De bedankjes worden standaard als pakket verzonden naar 1 adres in Nederland of België. Er zijn echter ook andere verzendmogelijkheden, deze opties vind je ook terug onder maatwerk.

Deze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

Per stuk: De meeste bedankjes op 123Bedankt passen (per stuk) door de brievenbus. Het per stuk verzenden van de bedankjes bestaat daardoor tot de mogelijkheden. Op elk adres een persoonlijk bedankje in de brievenbus, dat is pas een verrassing!

Verjaardagen: Er bestaat de mogelijkheid om elke maand een bulkzending te verzorgen naar de jarige van die maand. Vraag ons naar de mogelijkheden.

SPOED: Bij 123Bedankt is spoed onze ‘middle name’. Heb je de Merci chocolade snel nodig? Wij kunnen in de meeste gevallen versneld leveren. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de wensen en mogelijkheden.

Afleveradres wijzigen

Heb je al een order geplaatst, en wil je het afleveradres nog wijzigen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. We kijken waar de order zich bevind en passen de gegevens direct voor je aan.